Zakelijk

Over ons

Ticketsite.nl is een onderdeel van ARPO Entertainment. Ticketsite.nl is het eigen B2C en B2B verkoopkanaal voor onder andere projecten waarbij ARPO Entertainment betrokken is. Via dit kanaal kunnen we alle events, waar we bij betrokken zijn en geheel of gedeeltelijk de ticketing en/of hospitality voor verzorgen, opnemen in de agenda. Alle events krijgen een eigen pagina en via deze website kan men tickets bestellen, groepsreserveringen plaatsen en ook volledige vip- en hotelarrangementen bestellen.

Op Ticketsite.nl kunnen we ook een volledige eigen hospitality webshop inrichten in de look and feel van het event. Deze webshop krijgt een unieke link die de organisator ook direct aan zijn eigen website kan koppelen voor de verkoop van bijvoorbeeld de VIP- en Hotelarrangementen.

Bijna al onze opdrachtgevers maken gebruik van deze mogelijkheden en dit komt de verkoop natuurlijk ten goede. Ticketsite.nl is ook een officieel erkend verkooppunt en draagt het "weet waar je koopt" logo.

Groeps- en Arrangementsverkoop

We beschikken ook over een eigen cloud based systeem waarmee wij jouw vip- en hotelarrangement verkoop kunnen verzorgen. Hierbij maken we onderscheid tussen het verkopen van reguliere tickets, welke wij onderbrengen bij één van onze partners, en daarnaast VIP- en Hotelarrangementen en door jouw samengestelde packages die we in eigen beheer verkopen voor je.
Wil je bezoekers die met grotere groepen komen ook de mogelijkheid geven om een aanvraag te doen dan kan dit ook via ons systeem en kun je zelf de aanvragen accorderen of afwijzen op basis van beschikbaarheid.

Binnen dit systeem kun je zelfs de gehele facturatie aan klanten laten verlopen en indien gewenst kan de webshop aan jouw eigen PSP account (Mollie, Buckaroo) gekoppeld worden, zodat de ontvangen gelden direct op jouw eigen rekening worden gestort.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. We lichten graag het één en ander toe in een vrijblijvend gesprek.

Dubbel platina arrangement

We-Invite invitatie- en registratiemanagement

Wat is We-Invite? Dé digitale alles-in-een oplossing voor invitatie- en registratiemanagement van A tot Z. Wij vinden het belangrijk dat met maatwerk elk invitatie- of registratietraject perféct geregeld is en elke opdrachtgever ontzorgt wordt. Doordat wij inzien dat geen evenement hetzelfde is en elke situatie vraagt om een eigen aanpak passen wij de inrichting van het systeem voor jouw event naadloos aan. Of het nu gaat om een open of besloten registratie, met of zonder tickets, wel of niet geplaceerd, misschien zelfs wel met workshops of deel sessies het systeem richten we in naar jouw wensen.

We-Invite is in 2016 opgericht door ARPO Entertainment. Daarnaast heeft We-Invite per 1 januari 2021 de werkzaamheden en het portfolio van Evite overgenomen.

Kijk op we-invite.com voor meer informatie.